T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımıza bağlı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Başhekimler Toplantısı Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm başkanlığında, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımıza bağlı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Başhekimler Toplantısı, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti.

Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından, sağlık tesislerimizin genel durum değerlendirmeleri yapıldı.

Toplantıya, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. M. Erkan Çiçek,Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İlter, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ü. Murat Parpucu, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan, Destek Hizmetleri Başkanı Zübeyir Dedeoğlu, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Metin Karan, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Arslanoğlu ve Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ufuk Eskier ile bağlı sağlık tesislerimizin başhekimleri katıldı.

A08Q5441.JPG

A08Q5292.JPG