14 Mart Tıp Bayramı
14 Mart 2024

Hastanemizin 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlemiş olduğu etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa AĞCA'nın açılış konuşmaları ile başlamıştır. Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları E.A.H. Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emine POLAT’ın konuşması ile devam etti. Hastanemiz doktorlarından Doç. Dr. Sinan KARADENİZ tarafından ‘Zübeyde Hanım Doğum Evi’ hikayesi ve Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları E.A.H. Sosyal Hizmet Uzmanı Haşim KİRAZ tarafından  ‘Dr. Sami Ulus’ hikayesi sunuldu. Program sağlık çalışanlarımız tarafından yapılan ve sergilenen rölyef resim sergisi ile sonlanmıştır.