T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 05/02/2020

Yusuf KILIÇ

İdari ve Mali İşler Müdürü

Eğitim Bilgileri: Adalet Yüksek Okulu, İşletme Fakültesi, Yüksek Lisans; Sağlık Ekonomisi

Meslekî Deneyimi (özet) SAĞLIK MEMURU: Ardahan, Erzurum/Oltu Devlet Hastanesi, Ankara il Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı (Temel Sağlık Hizmetleri Gen.Müd.) ŞUBE MÜDÜRÜ: Sağlık Bakanlığı (Temel Sağlık Hizmetleri Gen.Müd.), DAİRE BAŞKANI: Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Plan. Gen. Müd. ARAŞTIRMACI: Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, HASTANE MÜDÜRÜ: Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hast. Eğit. ve Araşt. Hast. HASTANE MÜDÜRÜ: Nyala/Sudan-Türkiye Eğitim Araşt. (Yurtdışı, 6 ay),ARAŞTIRMACI: Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2018- HASTANE MÜDÜRÜ: Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hast. Eğit. ve Araşt. Hast. Devam ediyor.