T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

3. - 4. Derece Perine Laserasyonları ve Onarımı Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019

3. - 4. Derece Perine Laserasyonları ve Onarımı

Etlik Zübeyde Hanım Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 2019-2020 yılı eğitim programları devam etmekte.
Bu hafta Eğitim amaçlı yaptığımız toplantı konuğumuz Prof. Dr. Ömer T. YALÇIN  hocamızdı.
Prof. Dr. Ömer T. YALÇIN  hocamız " 3. - 4. Derece Perine Laserasyonları ve Onarımı " hakkında eğitici bilgilerini ve deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Etlik Zübeyde Hanım Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak bilgi ve deneyimlerini aktaran Prof. Dr. Ömer T. YALÇIN hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

2019 ETLİK 3. ve 4. perine laserasyonu onarımı.pptxTIKLAYINIZ

t.yalçın.jpg