T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

Güncelleme Tarihi: 17/03/2020

Dünyanın dört bir tarafından çelikten ordularla geldiler, milletimizin etten ve kemikten, ama imanlı gönülleriyle ördüğü duvarlara çarptılar.

Bir milletin birlikte, ab-I hayat neferleriyle kanı pahasına koruduğu bu eşsiz vatanı, aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, daha yükseklere taşıma gayretimizle, bizi millet yapan büyük değerlerimizi daima canlı tutarak, şehitlerimizin mukaddes emanetini yüceltmeye devam edeceğiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta sağlık ordumuzun ab-ı hayat neferleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve sevgiyle anıyorum.

Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN BAŞHEKİM