Simülasyon Eşliğinde Neonatal Resüsitasyon Eğitimi
27 Ekim 2020

Hastanemiz, İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük önem arz eden Neonatal resüsitasyon eğitimini online platforma taşıdı. Özellikle yeni işe başlayan ebe, hemşire ve asistanlarımız için Simülasyon eşliğinde Online neonatal resüsitasyon eğitimi ağırlıklı teorik eğitim ve ardından simülasyon eşliğinde sanal ortamda gösterilecek uygulamalar ile özellikle yeni başlayan sağlık personellerimiz için büyük önem taşımaktadır. Eğitimimize öncülük eden hastane başhekimimiz Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN tarafından açılış konuşması ile başlayan ve Türkiye’de bir ilk olan eğitimimiz alanında uzman neonatoloji eğitim görevlilerimiz ile birlikte  hastanemizde devamlılığı sağlanacak eğitimler arasında yer alacaktır.Bu güzel ve verimli eğitimde emeği geçen eğitimcilerimize, düzenleme kuruluna ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

tyyy.JPG

WhatsApp Image 2020-10-26 at 16.22.55.jpeg