T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

CİNSEL SALDIRI MAĞDURLARINDA KLİNİK YÖNETİM ONLINE SEMPOZYUM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020

09.12.2020 tarihinde covid tedbirleri kapsamında hastanemiz konferans salonunda online olarak düzenlenen ‘Cinsel Saldırı Mağdurlarında Klinik Yönetim’ sempozyum, 200’ü aşkın katılımcı ile başarıyla tamamlanmıştır. Açılış konuşmasını Başhekimimiz Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN’ ün yaptığı sempozyuma devamında Prof. Dr. Yusuf ÜSTÜN, Doç. Dr. Emir KAYA, Sağ. Uzm. Çiğdem GÜNERİ AYDIN, Op. Dr. Behire ÖZEK, Dr. Selen ÖRS REYHANİOĞLU, Doç. Dr. Sait ÖZSOY, Prof. Dr. Berna DİLBAZ, Psikolog Sinan TETİK, Prof. Dr. Serdar DİLBAZ, Doç. Dr. Fulya KAYIKÇIOĞLU, Op. Dr. Mualla KOÇER, Op. Dr. Sezin ERTÜRK AKSAKAL, Doç. Dr. Rahmi Sinan KARADENİZ, Op. Dr. Müjde Can İBANOĞLU, Doç. Dr. Vakkas KORKMAZ, Op. Dr. Kadriye ERDOĞAN, Doç. Dr. Funda AKPINAR ve Op. Dr. Fahri Burçin FIRATLIGİL sunumları ile katılarak cinsel saldırı mağdurlarına multidisipliner hizmet sunumu sağlayacak yaklaşımlar konuşulmuş, çok sayıda olumlu geri bildirim alınmıştır.