"Pelvik Taban Bozuklukları Güncel Yaklaşım ve Tedaviler" konulu bilimsel toplantı gerçekleşmiştir.
17 Aralık 2023

Hastanemiz konferans salonunda 17 Aralık 2023 tarihinde PET-KOZ Derneğinin katılımı ile Anadolu Toplantıları/HerkesHerŞeyiÖğrenecek sloganıyla Pelvik Taban Bozuklukları Güncel Yaklaşım ve Tedaviler konulu bilimsel toplantı gerçekleşmiştir. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN’ün ve PET-KOZ Derneği Başkanı Doç. Dr. Ozan DOĞAN’ın açılış konuşmaları ile başlayan seminerimizde Vnotes, Kadın Üriner İnkontinansı, Pelvik Taban-Pelvik Organ Prolapsusu ile Kozmetik Jinekoloji olmak üzere 4 oturum gerçekleştirilmiştir. Oturum Başkanlarımız; Prof. Dr. Yusuf ÜSTÜN, Prof. Dr. Mustafa ULUBAY, Prof. Dr. Şadıman KIYKAÇ ALTINBAŞ, Prof. Dr. Sevgi KOÇ, Prof. Dr. Berna SEÇKİN, Prof. Dr. Türkan ÖRNEK, Doç. Dr. Çağanay SOYSAL, Doç. Dr. Elif Aylin TAŞKIN, Doç. Dr. Gülin Feykan YEĞİN, Doç. Dr. Fulya Kayıkçıoğlu, Doç. Dr. Tufan ÇİÇEK, Doç. Dr. Elif YILMAZ’a katılımlarından dolayı, Prof. Dr. Eray ÇALIŞKAN, Prof. Dr. Ömer Lütfi TAPISIZ, Prof. Dr. Hüseyin CENGİZ, Prof. Dr. Süleyman Salman, Prof. Dr. Berna DİLBAZ, Prof. Dr. Sevtap HANDEMİR KILIÇ, Doç. Dr. Murat YASSA, Doç. Dr. Cihan KAYA, Doç. Dr. Eylem ÜNLÜBİLGİN, Doç. Dr. Hanifi ŞAHİN ve Op. Dr. Alparslan ÇALIŞKAN’a bilimsel katkılarından dolayı, ve emeği geçen tüm katılımcılarımıza Etlik Zübeyde Hanım ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.

• 1.
  • 2.